October 30, 2017

Pikavipin maineenpalautus

Täydellisessä maailmassa osaisimme varautua kaikkeen. Valitettavasti meillä kaikilla on tilanteita, joissa kulman takaa ilmaantuu yllättävä rahareikä. Miten toimia odottamattoman kuluerän yllättäessä?Ehdottomasti järkevintä olisi laittaa säännöllisistä tuloista edes pienikin summa säästöön, ja kerätä puskurirahastoa näitä yllätyksiä varten. Voi olla fiksua avata toinen tili pelkästään säästämistä varten, ettei tule vahingossa käytettyä rahoja käyttötililtä. Käteisen rahan käyttö vähenee ja kortteja käytetään yhä enemmän, joten tilin tyhjentyminen vahingossakin on mahdollista.Nykyiset kortit yleensä varmistavat, että tilillä on katetta ostohetkellä, mutta itse veloitus voi tapahtua vasta muutaman päivän päästä. On siis täysin mahdollista herätä maanantaiaamuna tilanteeseen, jossa tili on tyhjä ja palkkapäivään vielä viikko.

Jos olet osannut varautua tähän ja sinulla on säästötilillä asiantuntijoiden suosittelema kahden kuukauden käyttömenoja vastaava summa, ei ongelmaa ole. Valitettavasti aina ei ole mahdollista ennakoida. Silloin on hyvä, että on muitakin mahdollisuuksia.Isommissa hankinnoissa pankit ovat hyviä kumppaneita, kun rahaa tarvitaan enemmän eikä hankinnalla ole kiire. Pitkäaikaiset ja suuremmat lainat kannattaa aina ottaa kyseisiin lainoihin erikoistuneilta rahoituslaitoksilta. Yleensä lainoista käydään neuvotteluja, tehdään sopimuksia ja rahojen saamisessa kestää muutamaa päivää pidempään.Vanha viisaus kuuluu: ”älä lainaa kaverille”. Mikään ei riko ystävyyttä nopeammin kuin velka, jonka maksaja ”unohtaa”. Rahan vippaaminen kaverilta on hyvä vaihtoehto silloin, kun muistaa tehdä asianmukaisen sopimuksen siitä, kuka lainaa, kuinka paljon ja miten lainan takaisinmaksu suoritetaan.Pikavipin osalta sopimusasiat ovat kunnossa, ehdot ovat selkeät, eivätkä ystävyyssuhteet ole vaarassa. Lisäksi voit nostaa lainaa netistä, vaikka kännykälläsi. Kun äkillinen rahantarve yllättää, ja tiedät rahaa olevan tulossa, voit pikavipillä tai kulutusluotolla paikata ongelmakohdan. Julkisuudessa puhutaan paljon pikaluottojen koroista, mutta moni pikavippiyritys, myös Vivus, tarjoaa ensimmäisen lainan täysin ilman korkoja tai kuluja. Maksat takaisin vain sen, minkä olet lainannut. Ja jos myöhemmin tarvitset lisää lainaa, saat sitä käytännössä heti tilille, lain mukaisena aikana, eli aamuseitsemän ja iltayhdentoista välillä.

Pikavippien tai pikalainojen korkoja pidetään korkeina, ja verrattuna pitkäaikaiseen pankkilainaan ne varmasti sitä ovatkin, mutta pikalainan käyttötarkoituskin on toinen. Auton ja asunnon ostoon tai remontointiin löytyy varmasti pikavippiä parempia rahoitusvaihtoehtoja. Jos tarvitset rahaa nopeasti ja kyse on väliaikaisesta tilanteesta, pikalainalla voit helposti selvitä pahimman yli. Pikavipin ideana on ottaa pieni laina ja maksaa se nopeasti pois. Tällöin korot pysyvät lainasummaan ja –aikaan nähden pieninä, mutta lainan käsittely on nopeaa, helppoa ja saat rahat heti tilillesi. Lainalaskurilla voit itse tarkistaa lainojemme kustannukset.Pikavippejä on tietysti myös mahdollista käyttää väärin. Siksi me Vivuksella olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti. Olemme mukana Kulutusluottojen kyselyjärjestelmässä , jonka avulla varmistamme, että lainanottaja ei väärinkäytä lainoja muiden velkojen maksuun tai ajaudu maksuvaikeuksiin uusien lainojen myötä. Pienlainoja – tai pikavippejä ei pidä käyttää avoinna olevien lainojen lyhennyksiin, ratkaisuna pitkäaikaisiin rahaongelmiin tai muuten vastuuttomaan rahankäyttöön.Vastuullisena rahankäyttäjänä pikalaina on sinulle sopiva vaihtoehto, kun sinulla on säännölliset tulot, tiedät pystyväsi maksamaan pikavippisi takaisin laina-ajan puitteissa ja olet tutustunut lainaehtoihin.Pikavippi tuo elämään joustavuutta silloin, kun sitä eniten tarvitset. Pikalainaa ei tarvitse häpeillä, eikä pikavipin nostaminen tee sinusta huonompaa ihmistä, päinvastoin. Raha-asioiden aktiivinen järjestely ja hoitaminen on merkki vastuullisesta ihmisestä.Hyvää alkanutta syksyä, nautitaan väriloistosta ja pimenevistä illoista!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora