March 3, 2016

Mistä rahaa tai lainaa nopeasti pikkuasioihin?

LYHYTAIKAISET LAINAT 2016

On vuosi 2016, uusi vuosi ja uudet kujeet mutta yksi ongelma on silti se sama vanha ja kysyt tänäkin vuonna, mistä rahaa kun laskut vievät kaiken ylimääräisen tai juuri nyt tuli se ikävä sattumus, joka vaatisi vähän lisää käyttöpääomaa tai kenties haluat yllättää lapsesi, puolisosi tai kihlattusi? Lapsesi saattaa tarvita uusia talvivaatteita, kännykkä hajoaa juuri silloin kun ei välttämättä tarvitsisi tai vastaavaa. Näiden kysymysten kanssa painii moni ihminen, opiskelijat, yksinhuoltajat, kotiäidit ja moni, moni muu, kuten sinäkin. Et ole yksin. Näet silmissäsi sen, mitä haluat mutta elämän ikävä realiteetti, pankkisaldo, kummittelee mielessäsi. Kuvittelet siitä huolimatta sitä iloa, jonka lapsesi tai kumppanisi saa lahjastasi tai miten rentouttavaa olisikaan matkata vapaana sinkkuna jonnekin, jossa arjen murheet unohtuvat. Olet juuri avannut läppärisi tutkiaksesi netistä, mikä palvelu olisi se, joka tarjoaisi sinulle vähän apua elämäntilanteessasi.

Lainalaskuri ja lainaehdot

Kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa ja sinäkin haluat lainaa nopeasti, sillä hankittava asiasi on sellainen, ettei se voi odottaa. Nykyään voi hakea lainaa netistä todella helposti eikä se vaadi enää pitkää jonottamista pankissa ajanvarauksineen kuten aiemmin. Lainahakemuksen voi täyttää sohvalla ja saat lainapäätöksen nopeasti. Aina kannattaa muistaa lainalaskuri, käyttää sitä ja tutustua lainaehtoihin ennen hakemuksen tekemistä, sillä näin tiedät, mitä olet tekemässä. Lainaehtomme ovat hyvin selkeät eikä mitään piilotella, joten tiedät varmasti sen, mitä lainasi sinulle maksaa ja millaiset lainaehtomme ovat. Mikäli haluat tietää enemmän meistä tai lainoistamme, asiakaspalvelijamme palvelevat sinua mielellään. Joko muuten hait laskettelumonosi ja varasit matkasi Lappiin?

Asiakaspalvelu

Nykyään kilpailun ollessa kovaa ja lainaehtojen ollessa suurin piirtein samanlaisia, me Vivus.fi:ssä olemme panostaneet laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Me emme tarjoa kylmäkiskoista, etäistä ja persoonatonta asiakaspalvelua sähköpostitse, vaan sinä voit ottaa meihin suoraan yhteyttä. Asiakaspalvelijamme tarjoavat henkilökohtaista tukea juuri sinulle, joka haluat tietää enemmän tarjonnastamme, vastauksia kysymyksiisi tai ratkaisuja ongelmiisi. Me takaamme, ettet pety. Tai no, me emme tilaa taksia, varaa matkaa tai käy kaupassa puolestasi, vilpittömät pahoittelumme siitä. Ehkäpä joskus...

Ratkaisu

Lyhytaikaista lainaa ei kannata kuitenkaan ottaa vanhan lainan maksamiseen, sillä se johtaa helposti velkakierteeseen ja loppujen lopuksi sekä karvaaksi pettymykseksi lainamäärä on aivan toista kuin alkuperäinen laina. Vastuullinen rahankäyttö on pop tänäkin vuonna. Mikäli olet täysi-ikäinen ja hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, niin älä unohda meitä. Vivus.fi tarjoaa sinulle helpotusta tai apua arkipäiväisiin lisämenoihin ja vanhana asiakkaanamme lainanhakusi on yllättävän helppoa. Yllätä kihlattusi, mene lapsesi kanssa kylpylään päiväksi, hemmottele itseäsi.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora