March 22, 2016

Kaikki, mitä sinun tulee tietää lyhytaikaisista lainoista

Lyhytaikainen laina, pikalaina, pikavippi ja niin edelleen, nämä kaikki ilmaisut tarkoittavat periaatteessa samaa asiaa. Nimitys pikavippi sai aikojen alussa heikosti luottamusta herättävän maineen, joten käytämme mieluummin sanaa lyhytaikainen laina. Käyttämämme nimitys on muutenkin parempi, sillä pikavippi viittaa alkuaikojen 100-200 euron lainasummaan.

Kuinka saat lainan?

  • Sinun täytyy olla 20 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö.
  • Sinulla ei saa olla merkintöjä luottotiedoissasi.
  • Osoitteesi täytyy olla Suomessa.
  • Sinulla täytyy olla pankkitili verkkopankkitunnuksineen.

Lainaa hakiessasi sinun täytyy rekisteröityä palveluumme ja jotta tietäisimme sinun olevan oikeasti sinä, haluamme, että tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi. Lainan hakeminen on helppoa nettisivujemme kautta.

Minkälaista lainaa voit hakea?

Voit lainata meiltä 300 - 600 euroa. Vivus.fi -laina on mahdollista maksaa takaisin neljässä kuukausierässä tai kerralla haluamanasi ajankohtana. Ajankohtaisen takaisinmaksusumman löydät asiakasprofiilistasi tai voit tiedustella sen myös asiakaspalvelustamme.Haluaisitko lainatarjouksen perinteiseen tyyliin? Se onnistuu, sillä meillä lainatarjous on sama kuin lainalaskuri. Sivuiltamme, osoitteesta Vivus.fi, löydät lainalaskurin, jolla voit laskea haluamasi suuruisen lainan kustannukset.

Takaisinmaksuaika

Lainan takaisinmaksuaika on 4 kuukautta, mutta voit maksaa lainan myös aikaisemmin kerralla takaisin tai lyhentää lainaa nopeammin omassa tahdissasi. Lainan maksettuasi voit hakea uutta lainaa. Mikäli maksukykysi on hetkellisesti heikentynyt, voit siirtää eräpäivää profiilistasi löytyvien ohjeiden mukaisesti. Eräpäivän siirtämisestä joudumme valitettavasti veloittamaan sinua pienimuotoisella summalla.

Vastuullisuus

Raha-asioissa, ja tietysti kaikissa muissakin asioissa, kannattaa olla realistinen ja tiedostaa oma takaisinmaksukykynsä. Netissä on helppoa haukata liian suuri pala liian helposti, säilytä malttisi. Älä ota suurempaa lainaa kuin mitä sinulla on varaa maksaa takaisin. Maksa lainasi takaisin aina ajallaan.Pahimmassa tapauksessa lainan maksamatta jättäminen voi johtaa siihen, että saat maksuhäiriömerkinnän ja menetät luottotietosi. Sinä et halua sitä eikä se ole meidänkään etumme mukainen vaihtoehto. Haluamme toimia kanssasi myös tulevaisuudessa ja se asettaa meille molemmille tiettyjä vaatimuksia ja edellytyksiä.

Toimi heti

Mene osoitteeseen Vivus.fi ja täytä lainahakemuksesi. Sivuiltamme löydät kaiken tarpeellisen tiedon lainoihimme liittyen ja asiakaspalvelijamme kertovat sinulle mielellään lisää lainoistamme ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiisi. Lainan hakeminen on helppoa ja saat lainapäätöksen nopeasti.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora