August 15, 2019

Mitä varten pikavippejä nostetaan? Listasimme 4 tyypillistä käyttökohdetta

Jos lainarahan suuruutta mitataan, pikavippejä löytyy joka lähtöön. Joku lainaa 50 €, toinen 100 €. Joskus pikalaina voi myös olla astetta suurempi: joku lainaa 1000 €, onpa heitäkin, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat lainaa 2000 € ja mieluiten heti.Pikavipin suuruuden määrää luonnollisesti se, millaiseen tarpeeseen vippi nostetaan. Eri tarkoitusten kirjo on sekin laaja, koska meistä ihmisistä on niin moneksi. Mahdollisia käyttötarkoituksia voisi helposti luetella kymmeniä, ehkä vaikka sata – tai no, sadan keksimisessä luultavasti vierähtäisi jo pieni tovi.Seuraavassa neljä esimerkkiä mahdollisista syistä eri suuruisiin pikavippeihin turvautumiselle. Oletko kenties itse joskus nostanut vipin samasta syystä?

1. Pikkusummalla nälkä loitolla tilipäivään saakka

Joskus yksinkertaisesti käy niin, että rahat ovat vaarassa loppua ennen kuin seuraava tilipäivä ehtii koittaa. Monesti tällöin on kyse hyvin pienistä summista, ehkä sadasta eurosta, ehkä vain muutamista kympeistä. Useimmat ihmiset tiedostavat, että kun rahat ovat vähissä, sitä kannattaa kuluttaa vain aivan ehdottomiin menoihin, kuten ruokaan. Moni nostaakin lainaa esimerkiksi rahoittaakseen pelkät ruokaostoksensa.

2. Useampi satanen yllättäviin menoihin

Vaikka ihminen huolehtisikin henkilökohtaisesta taloudestaan tunnollisesti, yllättäviltä menoilta ei kukaan voi ikuisesti välttyä. Joskus ikävät yllätykset myös tulevat melko kalliiksi: kyse voi olla odotettua tyyriimmästä hammaslääkärireissusta tai vaikka auton viasta. Maksettavaksi tulee täysin yllättäen useiden satojen eurojen lasku, johon rahat eivät yksinkertaisesti riitä. Pikalainaan turvautuminen on tällaisessa tilanteessa yksi vaihtoehto.

3. Tuhat euroa omaan kisastudioon

Kun maailmalla pelataan MM-jääkiekkoa tai jalkapallon arvokisaturnauksia, monien ajatuksissa alkaa kutkuttaa idea kunnon kisastudion perustamisesta omaan olohuoneeseen. Vaikka taulutelevisioita saa tätä nykyä jo melko halvalla, kunnon jättiläisruutu laadukkaalla kaiutinjärjestelmällä voi maksaa pitkän pennin. Kun kisat ovat jo ovella, moni ei malta jäädä odottelemaan palkkapäivää, vaan ottaa mieluummin pikavipin ja laittaa studion hyvissä ajoin kuntoon.

4. Useampi tonni kodin sisustukseen tai pieneen remonttiin

Koti on meille tärkeä paikka, vietämmehän sen suojissa suuren osan elämästämme. Siksi kotiin myös investoidaan paljon – joko säästöillä tai sitten lainarahalla. Suurta remonttia ei pikavipillä voi rahoittaa, mutta sisustukseen ja pienempiin korjaustöihin se soveltuu mainiosti. Jos nostaa lainaa 2000 €, voi kodin sisustuksessa tehdä jo pieniä ihmeitä. Budjetista riittää vielä maalaus- tai tapetointitöihin tai vaikka uusiin lattialaminaatteihin.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora