Kaurapuurolla palkkapäivään saakka?

Tunnistatko tilanteen? Palkkapäivä tekee vasta tuloaan, ja vaikkei palkalla tasapainoisen taloudenpidon ansiosta juuri koskaan ole ollut erityistä kiirettä, tässä kuussa asiat ovat menneet vaihteeksi toisin.

Olisi kyllä pitänyt arvata, että se pitkään lykätty hammaslääkärivisiitti osoittautuisi tyyriiksi. Pari reikää ja kosolti hammaskiveä, tekivät sen soodapesunkin vaivihkaa potilaan mielipidettä kyselemättä. Jatkossa täytyy taas käydä tiheämmin hammaslääkärissä ja muistaa käyntien välillä edes toisinaan myös se hammaslanka. Pientä hintavertailuakin voisi ensi kerralla harkita ennen ajanvarausta.

Joka tapauksessa nyt on matti kukkarossa, mutta elämän pitäisi siitä huolimatta jatkua. Ei tässä mitään erityisiä hetken haaveita ole, elämällä nyt vain on tapana maksaa, ja maksut pitää suorittaa rahassa. Niistä kaverin polttarikekkereistäkin sovittiin jo aikapäiviä sitten, joten sitä ei ainakaan käy peruuttaminen.

Rahat näyttäisivät kyllä riittävän, mutta kuun viimeinen viikko mitä luultavimmin menee kaurapuuron voimalla…

Mutta ainahan rahaa voi lainata. Lainaaminen tosin ei oikein sovi meille suomalaisille, tuntuu väkisinkin kiusalliselta kysyä kaverilta tai perheenjäseneltä pientä vippiä, naapureista puhumattakaan. Rahan lainaaminen on vähän noloa, luultavasti siitä saa myös kolauksen maineelleen.

Onneksi rahaa voi lainata myös lähipiirin ulkopuolelta, ilman kiusallisia selityksiä. Lainaa 100 euroa esimerkiksi Vivus.fi:stä, niin voit unohtaa loppukuun kaurapuurodieetin.

 

PIKAVIPPI 100 EUROA

Jos olet uusi asiakas, Vivus.fi tarjoaa lainaa 100 euroa – tai minkä tahansa muun summan 400 euron ylärajaan saakka – ilman korkoja tai muita kuluja. Luit oikein: laina on maksuton, ja myönnämme ensilainalle maksutonta laina-aikaa jopa 30 päivää.

Onnistuneen takaisinmaksun jälkeen seuraaviin pikalainoihin pätee normaali hinnoittelumme. Silti pikalaina 100 euron lainasummalla ei tule kalliiksi nykyisillekään asiakkaillemme, jotka ovat jo korottoman ja kuluttoman ensilainansa nostaneet.

Kuten etusivultamme löytyvä helppokäyttöinen lainalaskuri kertoo, 100 euron pikavipille kertyy 15 päivän laina-ajalla korkoa vaivaiset 8 €.

Eri laina-aikoja kokeilemalla huomaat, että laina-ajan pidentyessä korko kasvaa tasaisesti päivien lukumäärästä riippuen: jos valintasi on edelleen pikalaina 100 euron lainasummalla ja määrität laina-ajaksi 30 päivää, korko nousee 16 euroon; 61 päivän laina-ajalla (joka on samalla pisin tarjoamamme laina-aika) pikalainan korko taas on 34 €.

Tällaiset korot ovat todella pieniä, jos ajattelemme, että lainaa 100 euroa nostamalla voi välttyä turhilta murheilta ja pitää taloutensa tolpillaan palkkapäivään saakka ilman kaurapuuroyliannostusta. Juuri tästä syystä pikalaina on niin hieno keksintö: jos elämä yllättää, se tarjoaa pienellä rahalla taloudenpitoon kipeästi tarvittavaa joustoa.