November 7, 2019

Kunnon pelikonsolin parissa pitkä talvi menee ohi että vilahtaa

Pitkä, pimeä ja kolea talvi tekee taas kerran tuloaan. Toisille se on ilouutinen, joitakin taas ajatuskin koko talvesta masentaa.Monet näkevät talvessa tilaisuuden päästä harrastamaan talven suosikkilajeja, kuten laskettelua, hiihtoa ja luistelua. Toiset, varsinkin vilukissat, taas viihtyvät talvisin parhaiten sisällä lämpimässä. Sisälle päätyy myös moni talviurheilija, jos käy huono tuuri eikä ulkona ole tarjolla lunta jolla suksia tai jäätä jolla luistella.Mitä sisällä sitten tehdään? Luetaan ehkä kirjoja, tai katsellaan elokuvia ja tv-sarjoja.Sisällä voi myös pelata. Moni saattaa pitää videopelejä lasten leikkinä, mutta totuus on, että lukemattomat pelien parissa varttuneet eivät koskaan lopettaneet pelaamista, vaan harrastus on pysynyt mukana lapsuudesta nuoruuden kautta pitkälle aikuisikään saakka.Pelit vain ovat luultavasti vaihtuneet vuosien saatossa aikuiseen makuun sopivammiksi. Ja paljon hienommiksi, varsinkin jos niitä vertaa ihan alkuaikojen Super Marioihin, Mega Maneihin ja muihin hittipeleihin.

Ja millaisin harppauksin peliteknologia onkaan kehittynyt! Pelit ovat teknisesti huikeita ja grafiikaltaan realistisia ja teräviä. Myös pelien käsikirjoituksiin, ohjaukseen ja ääninäyttelyyn satsataan yhä enemmän, niin että pelit ovat parhaimmillaan melkein kuin laadukkaita elokuvia. Upea kokonaisuus pääsee parhaiten oikeuksiinsa, jos pelikonsoli saa kaverikseen laadukkaan television.

Huipputason PS4-paketin saa 500–600 eurolla

Kehitys on tietysti vaatinut peliyhtiöiltä pitkäjänteistä työtä ja jatkuvia investointeja. Tämä näkyy väkisinkin myös pelikonsolien, pelien ja muiden oheislaitteiden hinnoissa. Pelaaminen tai ainakaan sen aloittaminen ei tästä syystä ole halpaa hupia. Jos ja kun televisio on jo ennestään olemassa, ei investointi huippukonsoliin onneksi ole tuhottoman kallis.Sony PlayStation 4 on yksi tämän hetken suosituimmista pelikonsoleista markkinoilla. PS4:n Pro-versio on jonkin verran peruspleikkaria tyyriimpi, mutta noin 100 euron lisäinvestointi tuo pelaamiseen parempia ominaisuuksia. Pro-koneessa on 1 Tt tallennustilaa ja muutenkin enemmän ytyä, samalla se on myös hiljaisempi, mikä on tärkeää erityisesti niille pelaajille, jotka eivät viitsisi kuunnella pelikonsolien äänekästä hurinaa.Konsolipaketin kaveriksi kannattaa tietysti hankkia myös peli tai useampia sekä ainakin toinen ohjain, ovathan pelit parhaimmillaan silloin, kun niitä voi pelata yhdessä perheenjäsenten tai kavereiden kanssa.Kunnon PS4-aloituspaketti saattaa kustantaa myyjästä ja ostajan omista valinnoista riippuen 500–600 euroa. Vähemmälläkin voi päästä, jos esimerkiksi Pro-versio ei ole tarpeen.

Investoinnin voi tarvittaessa rahoittaa lainalla

Jos kukkaron nyöreissä ei juuri nyt ole löysäämisen varaa, yksi vaihtoehto on pohtia, voisiko ostoksen rahoittaa lainarahalla, siis käytännössä ”osta nyt, maksa myöhemmin” -periaatteella. Pelikonsoleja myyvä yritys saattaa tarjota osamaksua, mutta jos näin ei ole, voi lainaa hakea lukuisilta eri rahoitusyhtiöiltä – tietysti myös Vivus.fi

:

stä.Jos haluat lainaa 550 € tai jonkin muun tarpeitasi maksavan summan, voit kokeilla lainalaskuristamme, mitä Vivus-laina tulisi maksamaan. Esimerkiksi 6.11.2019  laskuri kertoo sinulle, että neljän kuukauden laina-ajalla ja 20 %:n vuosikorolla lainan koroksi muodostuu 27,52 €. Kun tähän lisää 5 euron avausmaksun, tulee lainan kokonaishinnaksi 32,42 €.Takaisinmaksettava summa on yhteensä 582,52 €, ja se maksetaan neljässä erässä: ensimmäinen ja pienin erä maksetaan tilisiirrolla 30 päivän päästä lainasopimuksen allekirjoittamisesta, kolme seuraavaa erää kuukauden välein. Halutessasi voit myös maksaa koko lainan takaisin kerralla. Silloin neuvomme sinua tarkistamaan maksettavan summan omasta profiilistasi maksupäivänä.Lainaa 550 euroa, niin löydät olohuoneestasi PS4:n kaikilla herkuilla nopeammin kuin arvaatkaan. Sen jälkeen et enää viitsi välittää, vaikka talvesta tulisi kuinka pitkä, pimeä ja kolea hyvänsä!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora