October 3, 2019

Smoothie on vitamiinipommi, joka auttaa pitämään väsymyksen loitolla

Nyt kun pitkä talvi tekee vähitellen tuloaan, kannattaa jo hyvissä ajoin muistaa vitamiinit, sillä ne auttavat pitämään väsymyksen ja sairastelun loitolla kylmänä ja pimeänä aikana.Laadukkaista vitamiinilisistä on paljon apua, mutta niillä ei pidä yrittää korvata monipuolista ruokavaliota, joka saisi mieluiten sisältää paljon vitamiinipitoisia hedelmiä, kasviksia ja marjoja.Yksi erinomainen vitamiinipommi on ravitseva smoothie, jollaisen nauttimisesta suosittelemme tekemään päivittäisen tavan.Jos et kuitenkaan halua smoothiesta uutta ja kallista kustannuserää arkeesi, voit sekoittaa sellaisen myös kotona. Kotona tehty smoothie on edullinen ja juuri sellainen kuin haluat. Se tarjoaa lisäksi hyvän tilaisuuden improvisointiin ja kotitalouden ruokahävikin vähentämiseen: avaa jääkaappi ja katso, mitä kaikkea jo unohtumaan päässyttä sen uumenista löytyy.

Vinkkejä tehosekoittiminen valintaan

Smoothien valmistamiseksi tarvitset tietysti tehosekoittimen. Kuten muitakin kodinkoneita, myös tehosekoittimia on markkinoilla valtava valikoima. Oikean valinnan tekeminen ei välttämättä ole helppoa.Hyväksi kokemamme nyrkkisääntö mitä tahansa laitetta hankittaessa on se, että ei kannata valita sitä aivan kalleinta vaihtoehtoa, mutta ei toisaalta ostaa liian halpaakaan.Kallis tehosekoitin pääsee yleensä oikeuksiinsa vain ammattikäytössä, halpa taas saattaa nopeasti osoittautua käytössä huonolaatuiseksi. Itse asiassa halpa tuote voi sekin osoittautua lopulta melko kalliiksi, jos se menee rikki tai jos se on yksinkertaisesti niin onneton, että se vaihtuu pian uuteen ja parempaan ja päätyy kirpputorille.Jos taas valitset tuotteesi sieltä hintahaarukan keskivaiheilta, virhehankinnan riski on pienempi. Hinta saattaa tällöin kirpaista, mutta toisaalta tiedät saavasi laadukkaan ja pitkäikäisen laitteen, joka parhaassa tapauksessa kestää käytössä koko loppuelämän.Hintahaitarin yläpäässä ammattikäyttöön tarkoitettu tehosekoitin maksaa jo lähemmäs 1 000 euroa, halvimman taas saa vain muutamalla kympillä. Näiden välimaastoon sijoittuu kymmeniä laitteita. Jos lähdet ostoksille vaikka 250 euron budjetilla, huomaat pian, että sillä rahalla saa jo melko korkealaatuisen tehosekoittimen.Valintaa tehdessäsi sinun kannattaa miettiä esimerkiksi seuraavia käytännön ominaisuuksia:• Onko kokonaisuus helppo pestä, joko käsin tai astianpesukoneessa?• Onko kannu riittävän tilava koko perheen tarpeisiin?• Kestääkö kannu kuumuutta, jos sillä halutaan smoothieiden lisäksi soseuttaa esimerkiksi kuumia keittoja?• Riittävätkö tehot, jos laitteella halutaan murskata myös haastavampaa tavaraa, kuten jääpaloja ja pähkinöitä?

Lainaa 250 € ja rahoita ostos osamaksulla tai lainalla

Jos henkilökohtainen taloutesi sattuu olemaan tiukoilla, kannattaa muistaa, että joskus kodinkoneita kauppaava liike tarjoaa asiakkailleen edullista osamaksua, siis oikeastaan lainaa: 250 euroa maksavan tuotteen voi tällöin maksaa osissa esimerkiksi tulevan 12 kuukauden aikana.Jos taas osamaksun mahdollisuutta ei ole, voit pohtia, olisiko hankinnan rahoittaminen järkevää pienlainalla. Jos otat lainaa 250 tai vaikka 300 euroa, joka on Vivus-lainan vähimmäisnosto, voit siirtää takaisinmaksun tuonnemmaksi ja pääset jo tällä viikolla nauttimaan herkullisista vitamiinipommeistasi.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora