November 7, 2019

20 euron laina? Kuinka pieniä pikavippejä on olemassa

Pikavipillä viitataan tavallisesti pieniin rahalainoihin, joiden saamiseksi lainanottajalta ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Myös pikalainoihin liittyvä maksuaikataulu on yleensä verrattain lyhyt, niin että vippi maksetaan takaisin melko nopeasti joko yhdessä tai useammassa erässä. Pikavipissä voi olla kyse joistain satasista, mutta vippi voi olla suuruudeltaan nelinumeroinenkin. Pienehkön lainasumman ja nopean takaisinmaksun ansiosta vipin euromääräiset korkokulut pysyvät maltillisina. Lainasummien kasvaessa siirrytään pikavipistä erilaisiin kulutusluottoihin, joilla tehtävät hankinnat yleensä ovat jo selvästi tyyriimpiä.

Onko 20 € laina edes mahdollinen?

Moni on saattanut joskus pohtia, kuinka pieniä pikavippejä on saatavilla. Tieto voi olla tarpeellinen, jos rahantarvetta ei mitatakaan satasissa tai tuhansissa vaan ennemminkin vain joissain kymmenissä euroissa.Kukapa meistä ei olisi ainakin kerran elämässään joutunut tilanteeseen, jossa rahat ovat odottamattomien menojen takia loppuneet kesken ihan vain päivää tai paria ennen palkkapäivää. Silloin useimmille varmasti riittää perustarpeiden täyttäminen, vaikka se, että voi hakea kaupasta ainekset muutamaan vaatimattomaan kotiruoka-ateriaan.Tällaisessa tilanteessa niinkin pieni kuin 20 €:n pikavippi voi jo riittää paremmin kuin hyvin. Mutta ovatko niin pienet lainat edes mahdollisia?

Selvitimme asiaa lukijoidemme puolesta.Google-haku paljasti, että markkinoilta löytyy kuin löytyykin ainakin kourallinen pikavippiyhtiöitä, jotka tarjoavat asiakkailleen niinkin pientä kuin 20 euron pikavippiä. Kuitenkin useimmilla yrityksillä tarjonta ei ulotu aivan näin alas, vaan pienin mahdollinen laina on tyypillisesti 50 €, 100 € tai enemmän.Jos siis tarvitset lainaa 20 €, tarjonta on melko suppeaa, mutta hieman suurempien lainojen nostamiseen mahdollisuuksia on jo huomattavasti enemmän. On tietysti järkevää nostaa lainaa vain niin paljon kuin rahaa aivan välttämättä tarvitsee, mutta totuuden nimissä on todettava, että näin pienissä summissa lainanottamisen kulut pysyvät todella pieninä riippumatta siitä, onko laina suuruudeltaan 20 €, 50 € vai 100 €.Vivus.fi ei vastaa palvelullaan aivan näin pieneen rahantarpeeseen. Meillä lainahaitari on 300 – 600 €.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora