May 17, 2016

Kuinka voit yllättää äitisi?

Äitisi, maailman tärkein henkilö sinulle syntymästäsi saakka. Nyt haluat palkita äitisi työn ja antaa hänelle lahjaksi jotain unohtumatonta. Olet varmasti jo miettinytkin erilaisia lahja-ajatuksia, mutta seuraavassa on muutama ajatuksenherättäjä mietiskelyn tueksi. Eniten sinua kuitenkin mietityttää raha-asiasi, olisiko sinulla oikeasti varaa antaa tällaista lahjaa äidillesi.Äiti, tuo maailman paras ihminen, jonka maa päällään kantaa. Äiti on tuki ja turva, äiti on henkilö, joka on aina parantanut pipin polvessa, äiti on henkilö, johon voit aina luottaa. Äiti on tehnyt äitiyttään pyyteettömästi ja ainut palkka, jonka hän työstään saa, olet sinä. Toivottavasti sinä osaat arvostaa äitisi tekemää työtä ja osoittaa sen.Olet saanut ensimmäisen työpaikkasi ja olet ylpeä siitä. Äitienpäivä tai äidin syntymäpäivä on tulossa ja mietit kuumeisesti, mitä voisit antaa äidille lahjaksi. Kukkakimppu tai onnittelukortti on jo mielestäsi menettänyt merkityksensä, haluaisit antaa jotain muuta, jotain konkreettisempaa. Jotain sellaista, joka jää äitisi mieleen ja jota voitte yhdessä muistella vuosienkin kuluttua.

Miltä kuulostaisi hajuvesipullo?

Mutta ethän sinä tiedä, minkälaisista hajusteista äitisi pitää eikä sinua haluta ostaa sikaa säkissä. Sinä pidät tuoksusta, äitisi kiittää sinua hienosta lahjasta ja hajuvesipullo jää hyllyn perälle pölyttymään, ei ole hyvä ajatus. Jos viet äitisi kosmetiikkaliikkeeseen, niin hänhän arvaa aikeesi. Lahjakortti on paras vaihtoehto, mutta hyvät ja laadukkaat hajuvedethän ovat kalliita eikä tämän hetkinen rahatilanteesi oikein sallisi tällaista sijoitusta. Jäät miettimään asiaa.

Miltä kuulostaisi kylpylämatka?

Ai että, tässäpä vasta vaihtoehto. Viikonloppu jossain ihanassa kylpylässä nauttien kylvyistä, hoidoista, hieronnasta ja puhtaasta oleskelusta ja rentoutumisesta. Tämäpä vasta luksusta! Mietit jo itseäsi matkalla äitisi mukana, sillä onhan kahdenkeskinen aika jotain, jota ette ole pitkään aikaan kokeneet ettekä ole ehtineet keskustella maailman tapahtumista tai henkilökohtaisemmista asioista.

Miltä kuulostaisi kaupunkiloma?

Olisi hienoa, jos äitisi pääsisi käymään jossain Euroopan kaupungissa muutamaksi päiväksi tai pitkäksi viikonlopuksi. Euroopan alueella riittää henkilökorttikin matkustusasiakirjaksi, niin lähteminen olisi helppoa. Tai miksi Eurooppaan, onhan Suomessakin hienoja kaupunkeja. Kaksi yötä hotellissa poissa normaalista arjesta on todella paljon. Siinähän jo rentoutuukin. Jäät pohtimaan kaupunkeja ja sitä, että lähtisitkö äitisi mukaan.Mutta…Alat katsella tiliäsi, se kumisee tyhjyyttään ja lompakon koiperhospopulaatiokin on kuollut ruoanpuutteeseen. Ravistelet raadot pois lompakostasi. Arkirealismi, tuo kaiken hauskan tuhoaja. Seuraavaan tiliinkin on vielä kaksi viikkoa. Alat tuskastua ja turhautua, miksi elämä on aina tällaista…

Ratkaisu

Ei hätää. Me, Vivus.fi voimme auttaa sinua. Meiltä saat rahaa nopeasti. Etsi sivuiltamme lainahakemus, täytä se ja lähetä se meille. Mikäli haet lainaa, myönnämme sinulle enintään 600 euron lainan. Kun muistat äitiäsi, niin muista myös meidät.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora