March 24, 2016

Kuinka saada lyhytaikainen laina – ehdot ja lainan hakeminen

Kuinka lyhytaikaisella lainalla voi helpottaa elämää?Välillä elämä ahdistaa ja rahatilannekin on satunnaisesti rempallaan. Tai jos ei välttämättä rempallaan, niin tilanne on kuitenkin sellainen, ettei voi harkita ylimääräisiä hankintoja. Mielesi tekisi lähteä kavereiden kanssa pienelle reissulle tai haluaisit lapsille lapsenvahdin päiväksi ja mennä shoppailemaan johonkin johonkin toiseen kaupunkiin. Mutta ei, tilisi saldo kertoo sen suoraan, et lähde.Mitä tehdä?Et halua tai et voi lainata rahaa ystäviltäsi tai tutuiltasi.

Mietit pääsi puhki pohtiessa eri vaihtoehtoja ja tunnut aina lyövän päätäsi seinään. Alat turhautua. Selailet nettiä vapaahetkinäsi ja luet kauhutarinoita siitä, kuinka moni on tehnyt mielestään väärän valinnan ja hakenut lainaa netistä, jolloin he ovat joutuneet lainakierteeseen eivätkä pääse enää irti uusien lainojen ottamisesta. Sinua alkaa arveluttaa.

Pankkilaina ei kuitenkaan ole vaihtoehto, sillä et halua varata aikaasi viikon, kahden päähän näin pienen lainan takia, ja toisaalta, pankkilaina tuntuu muutenkin ylimitoitetulta tarpeeseesi nähden, sillä tarvitsemasi lainasummahan on suhteellisen pieni.Lainaa netistä?Netistä saatavien lainojen villi aika on ohi. Markkinoita säädellään ja niitä myös valvotaan tarkasti. Lainaehtoihin kannattaa tutustua maltilla ja pitää mieli kylmänä. Älä koskaan tee mitään raha-asioihin liittyvää impulsiivisesti, vaan nuku tarvittaessa yön yli. Jos joku tarjous tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä onkin sitä.Käytä järkeäNe ihmiset, jotka joutuvat lainakierteeseen otettuaan lainaa nopeasti, ovat tehneet sen harkitsemattomasti. He eivät ole ajatelleet ollenkaan sitä, että laina on laina ja se täytyy maksaa takaisin. Täysi-ikäisyys tuo mukanaan vastuuden, olipa kyse sitten esimerkiksi puhumisesta, kirjoittamisesta tai lainaamisesta. Luottokelpoisuus on asia, josta kannattaa pitää huolta, sillä sen menettäminen aiheuttaa muitakin ongelmia kuin pelkästään joskus maksettavat erääntyneet maksut. Elämäsi vaikeutuu huomattavasti suhteessa huonosti harkitun lainan summaan verrattuna. Mitoita lainasi maksukykysi mukaan.

Arveluttaako vielä?Olet surffaillut netissä tuntikaupalla vaihtoehtoja vertaillen. Päässäsi pyörii kymmeniä ellei jopa satoja ajatuksia, etkä osaa enää hahmottaa kunnolla, kuka tarjoaa mitäkin. Olet saattanut jopa pitää kirjaa tai tehdä taulukkoa siitä, kuka olisi paras lyhytaikaisen lainan tarjoaja, mutta et siltikään osaa päättää. Älä huoli, saat kohta yhden, ison vastauksen, joka vastaa kaikkiin kysymyksiisi.RatkaisuTällaisissa tilanteissa voit turvautua ammattilaisen apuun. Me, Vivus.fi, osaamme ratkaista tämän ongelman puolestasi. Sivuillamme on lainalaskuri, jonka avulla voit laskea haluamasi lainasumman kustannukset siten, että osaat mitoittaa lainasummasi talouteesi nähden sopivaksi. Lainaehtomme ovat erittäin selkeät ja ymmärrettävät eikä sinulle jää epäselväksi, mihin sitoudut ja mitä me sinulta odotamme, jotta voisimme myöntää sinulle lainan. Mikäli sinulle silti jää jotain epäselvää, niin koulutetut asiakaspalvelijamme vastaavat mielelläsi kysymyksiisi. Soita meille ja me kerromme sinulle lisää.Muista: jos me lupaamme sinulle jotain, niin me myös pidämme lupauksemme. Vivus.fi

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora