Nykyaikainen elämämme on hektistä ja se tuo usein eteen yllätyksiä. Hyvälläkin taloudenhoitajalla akuutti rahapula saattaa iskeä odottamatta, vaikka kuinka kuvittelisi, että on osannut kaikkeen varautua. Vivus.fi tarjoaa pienlainoja, joilla saat helpotusta äkilliseen rahan tarpeeseen nopeasti, sillä pikavippi on heti tililläsi.

Jos mietit, mistä saat rahaa nopeasti, Vivus.fi tarjoaa ratkaisun erilaisiin elämäntilateisiin ja tarpeisiin. Pikalaina on nykyaikainen ja kätevä ratkaisu yllättävään, pienehköön ja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Pikavippi sopii esimerkiksi yksittäiseen, yllättävään pieneen hankintaan, jos vain huolehdit siitä, että et maksa velkaa pois uudella velalla.

Älä anna tilapäisen rahapulan masentaa ja älä tingi sen takia esimerkiksi autosi talvirenkaiden laadusta ja turvallisuudesta. Jos sinulla on säännölliset tulot, mutta eteen tuli odottamaton yllätys, pienlaina saattaa olla ratkaisu, joka auttaa sinut pahimman kuopan yli.

Kokeile lainapalveluamme netissä, saat lainapäätöksen heti – Vivus.fi

Olemme palvelleet vuosien aikana yli 200 000 suomalaista asiakasta ja iloksemme olemme huomanneet, että Vivus.fi on edelleen Suomen suosituin pikalainapalvelu.

“Hyvä juttu, että kaikki lainakulut ovat pienentyneet. Harvinaista, että hinnat laskevat :)”
Leena

“Kiitos todellla hyvästä lainapalvelusta, aivan mahtava kerrassaan! Kaikki toimii niin hyvin ja tuo että laskun saa sähköpostiin on kultaakin kalliimpaa!! Hienoa!! KIITOS!”
Tyytyväinen

“Hei! Kävin uudistuneilla sivuillanne ja ne vaikuttavat todella moderneilta.”
Sirpa

“Hyvää henkilökohtaista asiakaspalvelua. Sain puhelimessa asiakaspalvelijaltanne apua lainahakemuksen täyttöön, mikä onnistui lopulta hienosti, vaikka olen todella huono näiden tietokoneiden kanssa.”
Timppa, Vantaa

“Puhelinlinjoilla joutui odottamaan aika kauan ennen kuin alkoi edes hälyttää. Muuten hyvää palvelua ja lainakin tuli nopeasti.”
Odottelija

“Kiitos kärsivällisyydestänne ja todella hyvästä palvelusta. Tulen suosittelemaan teitä kavereilleni jos rahapula yllättää.
Olette kieltämättä paras ja edullisin pikalainapalvelu, teistä saisi oppia moni muu pikavippifirma että miten asiat hoidetaan ystävällisesti ja ammattimaisesti. Hyvää joulun jatkoa henkilökunnallenne :)”
Kata

“Ilman tekstiviestikuluja! Hyvin yksinkertainen ja nopea palvelu. Ystävällinen mainostus.”
Terttu

“Vivus.fi lainasi minulle nopeasti rahaa, kun olin sen tarpeessa. Vivus.fi lainaa voi todella kutsua pikalainaksi, sillä rahat olivat tililläni 15 minuutissa!!”
Mika

“Oon lainannu teiltä jo moneen kertaan ja aina saanu rahat jo viidessä minuutissa. Uskomattoman nopeaa palvelua! Kiitos siitä”
Opiskelija, Tre.

“Tosi huippua, että ekan lainan saa ilman mitään käsittelykuluja tai korkoja!!! Eipä taida olla muilla pikalainayhtiöillä tällasta mahdollisuutta tarjolla. Suuret plussat siitä teille :)”
Jenni

“Hyvä, että saa valittua muunkin laina-ajan kuin vain 14 tai 30 päivää.”
Joustava laina-aika