Vivus.fi tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman kuluja! Koroton pikavippi on edullinen laina, sillä maksat takaisin vain sen, minkä lainaat ilman muita kuluja. Pikavippimme ilman korkoa on suuruudeltaan 10-400 euroa. Uutena asiakkaana sinun tulee rekisteröityä palveluumme. Rekisteröityminen ei vie kauan aikaa ja sen takia ilmainen pikavippimme on nopea, joustava ja helppo ratkaisu pikaiseen rahantarpeeseen.

Jos etsit ensimmäistä pikavippiäsi ilman ylimääräisiä kuluja, tee lainahakemus (10-400€) nopeasti netissä, saat lainapäätöksen heti.

Sinulla on mahdollisuus hakea ainoastaan yksi laina kerrallaan. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus nostaa lisälainaa aina sinulle myönnettyyn enimmäislainamäärään saakka. Huomioithan, että lisälainan eräpäivä säilyy samana, kuin alkuperäisessä lainassasi.

Laina siirtyy ilmoittamallesi tilille automaattisesti 15 minuutin kuluessa hakemuksen hyväksymisestä. POP-pankin ja Ålandsbankenin tileille siirtymiseen menee 1-2 pankkipäivää. Maksupalvelumme on avoinna klo 7-23 välisenä aikana.

Kyllä. Voit siirtää eräpäivää maksamalla eräpäivänsiirtomaksun eräpäivään mennessä. Maksutiedot löydät laskustasi ja asiakasprofiilistasi.

Voit hakea lisälainaa 1-2 pankkipäivän kuluttua edellisestä nostosta. Lisälainaa voit hakea asiakasprofiilistasi tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Voit asettaa elinikäisen lainakiellon palveluumme kirjallisella anomuksella. Anomuksen tulee sisältää tarkat henkilötietosi ja pyynnön ikuisesta lainakiellosta.

Etusivumme oikean yläkulman linkistä ”unohditko salasanasi?” voit tilata väliaikaisen salasanan puhelimeesi. Väliaikaisen salasanan avulla pääset kirjautumaan profiiliisi ja vaihtamaan itsellesi uuden pysyvän salasanan.

Ensimmäiset kaksi lainahakemusta tulee tehdä oman asiakasprofiilin kautta. Tämän jälkeen pienemmät lainahakemukset onnistuvat myös puhelimitse.

Kyllä. Voit hoitaa toisen henkilön laina-asioita, jos olet toimittanut meille asiaan kuuluvan virallisen valtakirjan.

Emme ole velvollisia kertomaan syytä hylättyyn lainapäätökseen. Tutustumalla lainaehtoihimme, löydät luultavasti syyn hylättyyn lainapäätökseen.

Et. Emme tarjoa lainoihimme osamaksumahdollisuutta.

Ota pikimmiten yhteys asiakaspalveluumme, niin katsotaan yhdessä mitä voimme asialle tehdä.

Luotonsaajalla on mahdollisuus saattaa Vivus.fi -luottoa koskeva erimielisyys käsiteltäväksi kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi).

Kuluttajariitalautakunta voi antaa asiassa ainoastaan ratkaisusuosituksen.

Suosittelemme lisäksi, että olet yhteydessä kuluttajaneuvontaan ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan. Lisätietoa kuluttajaneuvonnasta löydät Kilpailu- ja kuluttajaviraston internetsivuilta: www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta.