Vivus.fi tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman kuluja. Koroton pikavippi on edullinen laina, sillä maksat takaisin vain sen, minkä lainaat ilman muita kuluja. Pikalaina ilman korkoa on suuruudeltaan 10-400 euroa. Uutena asiakkaana sinun tulee rekisteröityä palveluumme. Rekisteröityminen ei vie paljon aikaa ja sen takia ilmainen pikavippimme on nopea, joustava ja helppo ratkaisu pikaiseen rahantarpeeseen.

Jos etsit ensimmäistä pikavippiäsi ilman ylimääräisiä kuluja, tee lainahakemus (10-400 €) nopeasti netissä, saat lainapäätöksen heti.

Myönnämme vain yhden lainan kerrallaan. Sinulle on myönnetty luottoraja, josta voit tehdä nostoja laina-aikana. Huomioithan, että lainasi eräpäivä ei muutu nostojen yhteydessä.

Laina siirtyy ilmoittamallesi tilille automaattisesti 15 minuutin kuluessa hakemuksen hyväksymisestä. Nordean, S-pankin, POP-pankin ja Ålandsbankenin tileille siirtymiseen menee 1-2 pankkipäivää. Maksupalvelumme on avoinna klo 7-23 välisenä aikana.

Manuaaliset hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina, kuitenkin 72 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Kyllä. Voit siirtää eräpäivää maksamalla eräpäivänsiirtomaksun eräpäivään mennessä. Maksutiedot löydät laskustasi ja asiakasprofiilistasi.

Voit tehdä noston 1-2 pankkipäivän kuluessa edellisestä nostosta. Nostoja voit tehdä asiakasprofiilistasi tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Voit asettaa lainakiellon palveluumme kirjallisella anomuksella. Anomuksen tulee sisältää tarkat henkilötietosi ja pyyntö lainakiellosta.

Löydät väliaikaisen salasanan tilauslinkin painamalla etusivumme oikean yläkulman kohtaa ”kirjaudu”. Klikkaamalla linkkiä ”unohditko salasanasi?” voit tilata väliaikaisen salasanan puhelimeesi. Väliaikaisen salasanan avulla pääset kirjautumaan profiiliisi ja vaihtamaan itsellesi uuden pysyvän salasanan.

Kyllä. Voit hoitaa toisen henkilön laina-asioita, jos olet toimittanut meille asiaan kuuluvan virallisen valtakirjan.

Emme ole velvollisia kertomaan syytä hylättyyn lainapäätökseen. Tutustumalla lainaehtoihimme, löydät luultavasti syyn hylättyyn lainapäätökseen.

Et. Emme tarjoa lainoihimme osamaksumahdollisuutta. Voit kuitenkin aina lyhentää lainaa laina-ajan puitteissa.

Ota pikimmiten yhteys asiakaspalveluumme, niin katsotaan yhdessä mitä voimme asialle tehdä.