miten päästä veloista

Infografiikka – Viisi hyvää tapaa päästä veloista

Kaikilla meillä on joskus vaikeuksia rahatilanteemme kanssa. Joskus tilanne saattaa mennä niin pahaksi, että sinun on tarvetta alkaa suunnitella talouttasi tarkemmin ja miettiä maksusuunnitelmia selviytyäkseen tilanteesta, tietystikin mieluusti ilman maksuhäiriömerkintää.

Olemme tehneet käyttöösi pienimuotoisen grafiikan, jonka avulla voit vähän hahmottaa asioita, jotka tulevat ensimmäisenä mieleen, kun halutaan esimerkiksi irrottautua velkakierteestä. Tämä grafiikka ei ole ainut ja oikea totuus, vaan toimii hyvänä ohjenuorana sinulle. Sen avulla sinun on helpompi ajatella asioita kenties ottaa vähän etäisyyttä tilanteeseesi. Sinun kannattaa muistaa se, että nykypäivänä et ole ainut ihminen, joka näitä asioita miettii ja näin sinun on helpompi säilyttää laskelmoiva ja analyyttinen asenne tilannettasi kohtaan.

Ennen kaikkea, muista säilyttää malttisi, suunnittele taloutesi huolella, tee itsellesi selkeä maksusuunnitelma ja noudata sitä. Ole rohkeasti yhteydessä niihin tahoihin, joille olet velkaa, yleensä heidän kanssaan voi neuvotella joustavasta velkojen takaisinmaksusta. Näin toimimalla et myöskään menetä luottokelpoisuuttasi ja saat jatkossakin lainoja, vakuutuksia ja niin edelleen. Käy grafiikkamme huolella läpi, lainanantajina me tiedämme, mistä me puhumme ja haluamme toimia jatkossakin kanssasi.

climbing-out-o-debt-FI-image